Het Regiokoor De Rondevenen werd opgericht in februari 2005 en gaf het eerste concert in de herfst van 2005. De leden komen uit Mijdrecht, Vinkeveen, Abcoude, Loenen en Amstelveen. Het koor telt nu 48 leden waaronder 12 sopranen, 18 alten, 8 tenoren en 10 bassen. Er is nog plaats voor enkele stemmen, met name tenoren zijn hartelijk welkom. Er wordt wekelijks gerepeteerd, daarnaast zorgen de leden dat zij hun partijen thuis voorbereiden en oefenen.

Regiokoor De Ronde Venen

Het Koor

Veel koorleden zijn hun leven lang al met muziek bezig, bijvoorbeeld op fluit, orgel en piano of gewoon zingend. Zij hebben de muziek snel onder de knie en zijn de dragende stemmen. Sommigen hebben zangles, anderen hebben een goed muzikaal gehoor. Maar alle leden vinden het fijn om te zingen en zijn bereid er thuis voor te oefenen. Voor sommigen is zingen een passie, voor anderen gewoon een leuke hobby. De leeftijd van de zangers is gevarieerd: het jongste koorlid een goede dertiger, het oudste koorlid zeventig.

Het Regiokoor De Ronde Venen repeteert iedere maandagavond vanaf 20.15 uur tot 22.15 uur in de Veenhartkerk, Grutto 2A in Mijdrecht. Hebt u belangstelling om met ons mee te zingen neem dan contact met ons op.

Klik hier voor onze luisterpagina en hier voor onze activiteiten sinds de oprichting.

 

 

Het regiokoor De Ronde Venen tijdens een optreden in 2011 samen met het Nationaal Symphonisch Orkest.

(met dank aan dhr. H. Butink)

 

 

Luisterpagina

Welkom

Het Koor

Dirigent

Repertoire

Agenda

Archief

Bestuur

Voor Koorleden

Vrienden

Links

Fotopagina